När du stagnerar eller förlorar riktningen i livet är det lätt att tappa tron på dig själv
och det kan kännas svårt att ta sig vidare på egen hand.

En coach jobbar med din självkänsla och självinsikt. Genom coachens frågor kommer du att sätta igång processer som gör det lättare att ändra dina invanda tankemönster, ”att tänka utanför boxen”. Genom det kommer du upptäcka nya sätt att se på saker och andra metoder att tackla problem som uppstår på vägen. En coach kan även hjälpa dig att bli mer fokuserad och effektiv. Samt att hjälpa dig att hitta din drivkraft och vara ett stöd för att du ska kunna nå dina drömmar och mål.

Vem som helst kan anlita och behöva en coach under olika tillfällen i sitt liv. Både i stora och små beslut som man behöver fatta. Att få stöttning och personlig utveckling gör att du når dina mål snabbare. Det kan vara det där jobbet du sneglat på, men inte riktigt haft kraften eller tron på att nå. Att ta klivet till en förändring i ditt liv som du länge drömt om. Men det kan också vara en hjälp över lag, att tro mer på dig själv och öka din självinsikt. Att helt enkelt få ett rikare liv.

IMG_7653.jpg
 

Personlig Coaching

Min Personliga Coaching riktar sig till dig som provat allt, men ändå inte fått de resultat du önskar. Det kan handla om t ex viktminskning, att du kört fast i ett destruktivt ätbeteende, att du inte har något som känns meningsfullt i ditt liv eller att du på annat sätt inte är nöjd med dig själv eller din tillvaro så som det är just nu.

När du stagnerar eller förlorar riktningen i livet är det lätt att tappa tron på dig själv och det kan kännas svårt att ta sig vidare på egen hand.

Fysisk rörelse och kosten vi äter är en viktig del för att vi må bra, men det är långt ifrån allt. Hos mig kommer vi att arbeta med hela dig. Det mentala, det emotionella och det fysiska. Min uppgift är att guida och stötta dig. Att locka fram din styrka, din drivkraft och dina egna svar som du bär inom dig.

Coachande samtal som skräddarsys tillsammans med träning, kostvägledning, massage och andning/avslappning, utifrån vad just du behöver och dina önskemål.

10 ggr 7500 kr (600 kr/tim)

(Betalningen kan delas upp enligt överenskommelse.)

Varje tillfälle är 75 min.

I priset kan följande ingå utifrån dig och dina behov:

- Coachande samtal.

- Hemuppgifter att jobba vidare med på egen hand mellan träffarna.

- Träningspass utomhus eller inomhus.

- Träningsupplägg för träning på egen hand.

- Samtal, vägledning och inspiration kring kost.

- Rörlighet/Yoga

- Massagebehandling (max 25 min per tillfälle).

- Andning/Meditation.

- 20 % på träningskort på Sporthuset.


Coachande Samtal

850 kr per gång

Varje tillfälle är 75 min.

* Om du ej har möjlighet att komma till mig i Gävle så går det utmärkt att samtalen sker via Skype eller telefon.


VIP-dag

En hel dag med dig i fokus där vi kan bedriva coachande samtal utan tidspress, där det finns möjlighet att gå in på ett betydligt djupare plan än annars.

Utgångspunkten är samtal. Till det kan du om du vill lägga till träning, rörlighet, kostvägledning, mentala övningar, massage och andning/avslappning. Du väljer helt själv vad du vill att denna dag ska innehålla utifrån ovanstående alternativ.

Du kanske vill djupdyka i någon del av dig där du just nu känner motstånd? eller har du en dröm som du inte vet hur du ska uppfylla och vill börja ta konkreta steg mot den? eller så vill du rent av utforska dig själv och tycker att du är värd en hel dag tillägnad enbart till dig!

7 timmar inkl. lunch.

4500 kr inkl. lunch och mellanmål.

Kontakta mig för vidare info och exempel på hur en dag kan se ut.