“Jag är så innerligt glad att det var just Elin jag hamnade hos! Hon är en fantastisk person med sådan härlig, positiv energi och en inspirerande inställning till livet. Jag hade läst att hon haft sin livsresa vilket kändes skönt att få träffa någon med egna erfarenheter i både med och motgång.

— Emilia Öhlander“Hos Elin känns det som en frizon. En trygg plats där det inte finns någon press eller något dömande. För mig har det varit otroligt värdefullt att få den tiden för både samtal, massage och träning på ett sätt som passar mig, helt utan press även där. Det har gjort att jag hittat lust till rörelse igen och har lärt mig tycka om mig själv på ett djupare plan.”

— Maria Bengtsson


“Besöken hos Elin har varit väldigt nyttiga för att få en ökad förståelse för vart olika tankar och känslor egentligen kommer ifrån. Det har blivit några ögonöppnare under våra möten. Vissa små och andra större. Att kunna kombinera samtal och träning är toppen. Detta är väl investerad tid och pengar.

— Sebastian Kallieniemi
“Hos Elin har jag fått lära mej o ta hand om HELA mej. Hela människan är viktig för ett bra mående o jag älskar att Elin har fokus på just det. Jag kan varmt rekommendera Elin om du vill investera i dej själv.

— Marie Johansson
“Jag sökte mig till Elin för att jag fått nog av hur min kropp kändes, både fysiskt och psykiskt. Jag hade inga egentliga förväntningar men även om jag haft det hade Elin överträffat dem med råge. Hon ser till helheten hos mig som person och har en förmåga att varje gång vi ses ge mig nya insikter i mig själv. Jag har utvecklats något enormt i mig själv som person och rekommenderar Elin till alla!

— Sandra Wärn

Jag har gått hos Elin till och från över ett år nu. Jag började hos Elin för att jag ville ha hjälp med träningen och att gå ner i vikt. Men det som varit mest givande för mig är de coachande samtalen. Tack vare dem har jag kunnat förstå mig själv bättre och varför jag överäter i perioder. Jag har också kunnat få andra perspektiv på mitt liv i övrigt och sett tydligare hur allt hänger ihop.

— Kristina Karlsson


20190423_173128.jpg

Uppdragsgivare

Idrottsvetenskapliga programmet, Högskolan Gävle

Personlig Tränare - utbildningen, Högskolan Gävle

Kost och prestation - fristående kurs, Högskolan Gävle

Kriminalvården Gävle

Prolympia, Grundskola Gävle