Jag är så innerligt glad att det var just Elin jag hamnade hos! Hon är en fantastisk person med sådan härlig, positiv energi och en inspirerande inställning till livet. Jag hade läst att hon haft sin livsresa vilket kändes skönt att få träffa någon med egna erfarenheter i både med och motgång.
— Emilia Öhlander
 
IMG_7017.jpg

personlig coaching

När du stagnerar eller förlorar riktningen i livet är det lätt att tappa tron på dig själv.

Läs mer om mina tjänster som personlig coach här.

 
Besöken hos Elin har varit väldigt nyttiga för att få en ökad förståelse för vart olika tankar och känslor egentligen kommer ifrån. Det har blivit några ögonöppnare under våra möten. Vissa små och andra större. Att kunna kombinera samtal och träning är toppen. Detta är väl investerad tid och pengar.
— Sebastian Kallienemi
 
IMG_7186.jpg

massage

Svensk klassisk massage, 25 minuter
(avsätt 45 minuter)

500 kr inkl. moms.

 
Hos Elin har jag fått lära mej o ta hand om HELA mej. Hela människan är viktig för ett bra mående o jag älskar att Elin har fokus på just det. Jag kan varmt rekommendera Elin om du vill investera i dej själv.
— Marie Johansson
 
IMG_20190512_073702_247.jpg

Workshops

Vänligen kontakta mig för mer information om innehåll och upplägg.

 
Jag sökte mig till Elin för att jag fått nog av hur min kropp kändes, både fysiskt och psykiskt. Jag hade inga egentliga förväntningar men även om jag haft det hade Elin överträffat dem med råge. Hon ser till helheten hos mig som person och har en förmåga att varje gång vi ses ge mig nya insikter i mig själv. Jag har utvecklats något enormt i mig själv som person och rekommenderar Elin till alla!
— Sandra Wärn